Feminitate – toamna 2009

Deci hotararea a fost luata. Ajung in Romania!

Feminitate creste, se dezvolta – pana acum a fost doar un site.  Acum este timpul sa merg mai departe. Sa mai fac inca un pas pentru a imi implini visul.

Asi putea spune ca Feminitate s-a nascut  in urma cu sapte luni.  Dar de fapt atunci, doar s-a nascut acest site. Feminitate s-a nascut in urma cu multi ani atunci cand drumul meu in lume ca FEMEIE a inceput. Incetul cu incetul, pas cu pas, cu multa rabdare, dragoste si incredere pe de o parte,  cu multe frustari, temeri, dezamagiri, greutati pe de alta parte. Cu mana pe inima pot spune ca nu asi fi schimbat nimic din aceasta calatorie. Daca asi fi avut ocazia.

Acest site s-a nascut din dorinta de a impartasi din experienta mea personala si profesionala. De a impartasi din experienta mea ca FEMEIE, cu tot ce acest cuvant inseamna pentru mine. 

In aceasta vizita in Romania imi doresc in primul rand, sa cunosc cat mai multe femei. Sa le ascult si sa invat astfel care este realitatea lor, dorintele lor, visurile lor, nevoile lor. Astfel sa pot sa ajut intr-un mod cat mai efectiv. In al doilea rand, organizez workshopuri cu tema sanatate ginecologica si a fertilitatii si ofer sedinte de consiliere privata si tratamente naturiste.

Sper sa ne intalnim.

Be Sociable, Share!

Un comentariu la „Feminitate – toamna 2009”

Comentariile sunt închise.