Pregatirea pentru nastere

Mintea si corpul tau sunt relaxate, puternice si pregatite pentru aceasta minunata calatorie – nasterea bebelusului tau. Simti mandria, puterea si fericirea.

Tu si bebelusul tau lucrati ca o echipa. Si sunteti pregatiti si emotionati pentru fericitul eveniment – marea reintalnire.

Nasterea este naturala – corpul tau stie exact ce are de facut. Bebelusul tau stie ce are de facut. Si este puternic si pregatit pentru nastere.

Contractiile vin si se duc ca valurile  ce se sparg de mal  – fiecare iti aduce bebelusul din ce in ce mai jos prin canalul nasterii si din ce in ce mai aproape de bratele tale.

Respiratia ta este lenta, lunga,  si joasa – dulce si joasa, respira si sufla – cu cat bebelusul coboara in mod natural.

Tu esti bine, esti minunata. Bebelusul este bine, este minunat. Sunteti amandoi ca o echipa. Tu il ajuti pe el si el te ajuta pe tine. Maxilarul tau este relaxat, eliberat de orice tensiune, mainile tale sunt libere si moi si relaxate, pantecul tau si partea de jos a bazinului sunt moi, relaxate, usurand calea bebelusului tau prin pasajul nasterii.

Si contractiile care urca si coboara, vin si se duc, precum valurile marii. Tu te odihnesti adanc intre contractii. Bebelusul tau se odihneste intre contractii. Si tu esti atat de minunata, atat de puternica, atat de frumoasa.

Si esti atat de fericita, te bucuri de fiecare moment din aceasta calatorie magica. Bebelusul tau iti simte bucuria si ti-o impartaseste. Tu esti atat de relaxata si poti sa cooperezi cu fiecare contractie, cu fiecare senzatie care te cuprinde, fiecare schimbare a corpului si a sufletului tau.

Cand vine timpul pentru bebelusul tau sa iasa in lumea din afara, tu vei fi pregatita –  singurul lucru pe care trebuie sa faci este sa iti amintesti sa ramai relaxata. Repeta cuvintele : dulce si jos – respira si sufla, tot timpul in mintea ta, chiar si cu voce tare daca doresti si te va ajuta sa ramai relaxata si concentrata.

Be Sociable, Share!

2 comentarii la „Pregatirea pentru nastere”

  1. superb… imi ofera multa incredere aceste randuri…caci momentul mult asteptat se aproprie 🙂

Comentariile sunt închise.