Primul articol pe Feminitate

A trecut un an de cand am postat primul articol pe Feminitate. Cu toate ca Feminitate a aparut in mod oficial doar pe 15 martie, am simtit ca acest moment merita sa fie amintit – s-a implinit un an de la publicarea primul articol. De fapt au fost doua articole despre anatomia feminina, publicate in aceeasi zi.

Imi amintesc si acum acea dimineata ploioasa de ianuarie. De abia ma trezisem si eram inca sub plapuma. In casa era atat de frig…. Stiam ca visasem ceva dar nu imi aminteam ce. Si incercand sa imi amintesc ce am visat, ideea m-a fulgerat: „Vreau ,  trebuie, sa am un blog in romaneste unde sa scriu din experienta mea!”. Ronen, nepretuitul meu partener in viata si in dragoste, imediat s-a dedicat acestui gand si in cateva ore am avut prima versiune a blogului Feminitate. Pe atunci era sub adresa de web pe care o am in Israel (www.nashiyut.co.il) si avea nevoie serioasa de design, dar era acolo. Incetul cu incetul, Feminitate a primit numele pe care il are si acum (Feminitate – trup si suflet de femei), a primit propria sa adresa de web si a trecut prin cateva designuri diferite pana cand a ajuns la forma de azi (dar care se va schimba iar, in curand  😀 )

Deci ce am reusit sa realizez pana acum pe Feminitate – trup si suflet de femeie ?

Am scris 75 de articole pana in prezent (acesta pe care il scriu acum va fi al 76-lea 😀 ). Cu toate ca pe Feminitate sunt creeate 38 categorii de discutii, marea majoritate a articolelor scrise pana acum se axeaza pe ginecologie si fertilitate feminina, speranta mea este sa gasesc timpul necesar pentru a scrie in viitor si despre maternitate (sarcina si nastere).

Pana acum au vizitat acest blog 42366 cititoare unice (acest lucru inseamna ca daca o cititoare intra de mai multe ori pe acest blog de la acelasi calculator, este luata in considerare doar prima ei intrare) care au citit 186670 pagini.  Pe zi, intra mai mult de 300 de cititoare pe Feminitate – trup si suflet de femeie.

Status pe Feminitate

Totodata am primit in acest an 254 de mesaje (sub forma de comentarii si email-uri) de la cititoare care au dorit sa transmita un gand bun, o vorba calda, felicitari si/sau au dorit sa primeasca raspunsuri la intrebarile lor intime.

Si nu in ultimul rand,  am facut o calatorie in Romania, activitate numita Feminitate – toamna 2009.  Cu toate ca familia mea se afla in Romania, aceasta calatorie am facut-o in primul rand pentru Feminitate. Dorinta mea a fost sa cunosc cat mai multe femei, sa simt care este noua realitate in Romania (pentru ca eram sigura ca lucrurile s-au schimbat de la venirea mea in Israel, in urma cu 10 ani), sa povestesc despre Feminitate si despre ceea ce imi doresc sa fac.  Cu toate ca lucrurile au fost cu totul diferite fata de cum erau ele scrise pe hartie – aceasta calatorie a fost o reusita din multe puncte de vedere.

Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si ca cititi acest blog.

Be Sociable, Share!