Newsletter, 12 aprilie 2010

Draga cititoare

Sarbatorile de primavara (atat cele din Israel cat si cele din Romania) sunt motivul pentru care nu ai mai auzit vesti de la mine in ultimile saptamani.  Concediul primit a fost o surpriza placuta si a fost bine venit – zile petrecute in familie si la mare! Vremea a fost pur si simplu fantastica, insorita.  Acum incetul cu incetul reusesc sa ma reintorc la rutina zilnica si sa reincep activitatea aici pe Feminitate.

In primul rand doresc sa te anunt ca Anamaria, o tanara de 22 de ani, s-a hotarat sa se alature noua aici pe Feminitate si sa scrie in jurnalul propriu Despre noi, femeile.  Pentru a face cunostinta cu Anamaria te invit sa citesti articolul Despre mine. De asemenea te invit sa citesti si celelalte trei postari publicate de Anamaria: Despre noi, femeile,   Ce este de fapt coloscopia si Viata….  Anamaria bine ai venit si iti multumesc pentru initiativa de a lua parte din acest proiect.

Te astept cu drag si pe tine draga cititoare sa iei parte alaturi de noi. Un jurnal te asteapta daca doresti sa impartasesti din experientele vietii tale. Pentru mai multe informatii te invit sa citesti Jurnal pentru tine

Si in continuare te invit sa citesti ultimile articole postate pe Feminitate:

Anestezia epidurala si spinala – 2 filmulete care explica diferenta dintre cele doua tipuri de anestezii si cum acestea sunt efectuate

Nasterea prin cezariana –  fara a intra in explicatii si polemici despre cezariana te invit sa urmaresti 2 filmulete care iti arata cum este efectuata aceasta operatie atat de populara.

BellyDance pentru celebrarea sarcinii – un filmulet emotinant – o graviduta inconjurata de prietene celebreaza sarcina si bebelusul din pantec prin dans.

Am publicat o lista cu cartile care  m-au ajutat in toti acesti ani ca femeie si terapista. De asemenea aceste carti ma ajuta si in scrierea articolelor de pe Feminitate. Aceasta lista o gasesti in Bibliografie.

Am inceput sa scriu o noua serie de articole intitulate Mama – programul de start al naturii. Te invit sa citesti primele doua articole din aceasta serie : Maternitatea incepe inainte de nastere si Noua biologie – unde mintea si materia se intalnesc (I)

Iti urez o saptamana minunata.

Be Sociable, Share!