Newsletter, 29 iunie 2010

Draga cititoare,

Am avut o perioda destul de tumultoasa aici pe Feminitate.  Programul de trimis emailuri a avut parte de cateva erori (marea majoritatea datorita neatentiei mele 🙂 ) , site-ul a devenit din ce in ce mai lent datorita cresterii numarului vizitatorilor,  a fost atacat de cineva sau ceva, ducand la „inghetarea” siteului pentru cateva ore bune. Toate aceste lucruri ne-au adus la hotararea de a mari capacitatea hostingului site-ului si creerea unui nou design.

Deci, Feminitate s-a reinnoit. Te invitam sa vizitezi noua Feminitate care si-a schimbat vesmantul pentru a se potrivi verii de afara si pentru a se potrivi soarelui din sufletul nostru.

Si in timp ce iti faci o impresie despre noul design al site-ului, te invitam sa citesti si ultimile articole publicate pe Feminitate.

O noua cititoare, Ana s-a hotarat in mod timid sa se alature noua aici pe Feminitate si sa scrie in propriul jurnal: Jurnalul Anei.  Doresc pe aceasta cale sa ii urez din nou un bun venit calduros si sa ii multumesc ca s-a alaturat nou. Sper din suflet sa auzim de ea in curand. Ii tin pumnii sa aiba parte de ovulatii fertile.

In primul rand, seria Metode de detoxifiere a organismului se apropie de sfarsit. Saptamana viitoare vor aparea ultimile doua articole ale seriei. Un articol iti va vorbi despre nutritia in timpul procesului de detoxifiere si alt articol iti va oferi un exemplu de program de detoxifiere pentru a te ajuta sa incepi un program de detoxifiere.  Daca ai nevoie de ajutor in pregatirea unui program de detoxifiere personalizat contacteaza-ne pentru o Consiliere on line.

In al doilea rand, am inceput o noua serie de articole, care descrie dezvoltarea bebelusului in pantec, saptamana de saptamana. Cu aceasta ocazie am publicat pe Feminitate, filmul documentar al  National Geographic In pantec.  Filmul urmareste dezvoltarea unei bebeluse in pantec si nasterea ei. Vizionare placuta.

In al treilea rand am inceput un nou proiect pe Feminitate, proiect ce doreste sa promoveze nasterea acasa si meseria de doula.  Ideea acestui proiect este cu mine de mult timp, dar ceea ce m-a determinat sa il incep au fost cateva discutii pe forumuri diferite. Am inteles ca femeile si-ar dori sa aiba aceste posibilitati in ceea ce priveste nasterea lor.  Doresc sa te invit sa iei parte la acest proiect: scrie de dorinta ta de a naste acasa si/sau de a avea posibilitatea sa primesti ajutorul unei doule, povesteste cunostintelor tale, daca cunosti cadre medicale interesate de acest subiect invita-le sa se alature noua. Si nu in ultimul rand, daca ai intrebari, neintelegeri, nelamuriri nu ezita sa ne contactezi.

Ultimul articol la care doresc sa te invit sa il citesti este Am stiut ca sunt insarcinata atunci cand….... Acest articol contine cateva comentarii prin care diferite mamici povestesc care a fost clipa in care au stiut ca sunt insarcinate. Te invitam sa ne impartasesti care a fost clipa ta.

Alte noutati pe Feminitate? Avem o pagina noua intitulata Parerea ta conteaza! pentru ca intr-adevar parerea ta conteaza. Te rugam sa ne impartasesti parerea (primim cu drag si criticile tale 🙂 ) pentru a  putea sa continuam sa oferim sprijin, pentru a ne putea dezvolta, pentru a putea sa iti oferim informatiile relevante si necesare.

In plus, nu uita ca te poti implica in mod direct la activitatea noastra aici pe Feminitate, ca te asteptam sa impartasesti din clipele vietii tale intr-un jurnal personal, ca poti apela la serviciul de consiliere on-line si ca te poti abona la aplicatia FEM cu metoda speciala Plateste cat poti! Doneaza! .

Si nu in ultimul rand. Daca nu ti-am povestit pana acum, ne dorim foarte mult (Ronen si cu mine 🙂 ) sa ne mutam in Romania, in zona Sibiului. Pentru ca aceasta schimbare  in viata noastra sa fie cat mai usoara, am inceput de pe acum sa creem o anumita baza in Sibiu. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca am inceput sa cunosc zona Sibiului, sa fac cunostinta cu femei ce traiesc in Sibiu,  si sa ma interesez de partea legala necesara pentru a transforma Feminitate in organizatie non profit si pentru a deschide o clinica in aceasta zona. Daca esti din zona Sibiului mi-ar face placere in mod deosebit sa ne cunoastem 🙂

Acestea au fost noutatile 🙂

Iti doresc zile insorite si placute

Be Sociable, Share!