Vacanta s-a terminat

Draga cititoare,

Incepand cu 20 iulie 2010, Feminitate (adica subsemnata 🙂 ) a intrat in concediu. De azi, vacanta s-a terminat in mod oficial si ma reintorc sa ofer intreaga mea  atentie acestui site si cititoarelor sale.

Deci, daca in aceste ultimi doua luni ai trimis email sau comentariu si nu ai primit nici un raspuns pana in prezent, te rog sa revii cu intrebarile tale. Imi pare rau ca intrebarile tale au ramas fara raspuns.

Vacanta a fost o hotarare de moment. Un gest impulsiv de libertate. Acest gest (si rapiditatea cu care am luat aceasta hotarare) m-a ajutat sa realizez ce binecuvantata sunt. In toti acesti ultimi ani de profesiune, pe langa faptul ca am muncit pentru a avea o practica de succes, am muncit de asemenea pentru a avea un program lejer si flexibil. Cateodata cand ma gandesc la acest lucru mi se pare si mie un paradox. Dar crede-ma ca a fost posibil de realizat (chiar daca nu a fost usor intotdeauna).

In urma cu cateva zile am gasit pe un forum un subiect care se intituleaza „Care dintre voi face ce i se potriveste?”. Am realizat cu uimire ca eu fac intru totul ceea ce mi se potriveste:

  • am o meserie pe care o iubesc din tot sufletul
  • am o clinica privata de succes (de fapt am avut – dar am inchis-o ca ne pregatim sa ne mutam in Romania 🙂 )
  • un program lejer si foarte flexibil
  • sunt inconjurata de femei tot timpul
  • am posibilitatea de a ajuta atatea femei minunate, sa le fiu alaturi

Vacanta a fost atat de bine venita. Am profitat de ea din plin, m-am ingrijit (de fapt am avut grija doar de mine), mi-am clarificat gandurile, sentimentele si dorintele, am cladit un plan care sa ne ajute sa ne mutam chiar de anul acesta in Romania. Am facut tot ceea ce imi sfatuiesc clientele sa faca.

Acum revin cu noi puteri. Din planurile de viitor doresc sa iti impartasesc urmatoarele:

  • In curand pe Feminitate vor avea loc doua concursuri cu premii minunate
  • Am inceput sa scriu o carte care sa te ajute sa te pregatesti pentru sarcina; cartea este alcatuita din diferite articole deja publicate sau care urmeaza sa fie publicate si va fi disponibila ca pdf pe acest site; te voi anunta cand acest lucru se va intampla
  • Ne mutam in Romania – acest lucru s-ar putea sa nu fie nou pentru tine, dar asa cum am spus, in aceste doua luni de vacanta planurile au fost clarificate. Pentru primii ani ne vom muta in Cluj, iar la anul am de gand sa dau la Facultatea de moase din Cluj Napoca. In acest fel, ca moasa, voi putea sa fiu si mai activa in promovarea nasterii acasa si sa ajut pe cele care isi doresc acest lucru.

Acestea au fost ultimile noutati. Iti multumesc ca esti alaturi de Feminitate. Te rog sa nu eziti sa ma contactezi atunci cand ai nevoie de ajutor, de raspunsuri, de explicatii.  Subiectele mai simple pot fi discutate prin comentariile de sub fiecare articol si prin email. Subiectele mai complicate pot fi adresate prin consiliere on-line.

Numai bine

Be Sociable, Share!