Feminitate in Cluj Napoca

Draga cititoare

Dupa ce cu 2-3 luni in urma am anuntat in mod festiv ca m-am reintors dintr-un concediu spontan, bine venit, a fost luata hotararea ferma de a ne muta in Romania. Deci cu toate ca atunci am promis solemn ca voi oferi intreaga mea atentie site-ului Feminitate si cititoarelor sale, am fost nevoita (dar din motive bune) sa ma retrag (iar) din lumea internetului pentru a ma pregati de marea mutare.

Astfel mutarea a avut loc pe 8 noiembrie, iar acum promit solemn (si de data aceasta ma voi tine de cuvant) sa fiu alaturi de tine,  draga cititoare.

Ma aflu in Cluj Napoca momentan, pana cand vom gasi locul de care ne vom indragosti si unde vom cladi viitorul nostru camin. Pana atunci – activitatile Feminitate vor avea loc in acest oras superb, in micul apartament pe care il inchiriem. Daca doresti ceva special la tine acasa – astept sa aud cu drag.

In urmatoarea perioada, voi publica o lista cu cursuri, activitati, intalniri, terapii, consilieri pe care Feminitate doreste sa ti le ofere pentru a te ajuta in descoperirea personala a sanatatii si feminitatii.

Pentru informatii si discutii ma poti contacta pe :

  • email : andreea@feminitate.org
  • mobil: 0758419068 (zilnic intre orele 10.00 si 20.00)

Numai bine.

Be Sociable, Share!