Feminitate – activitati

Draga Cititoare

Sunt de trei luni in Romania, in Cluj Napoca si viata este minunata. Lucrurile pur si simplu se intampla, Feminitate creste intr-un ritm ametitor 🙂 . Fiind in Romania imi este usor sa ajung si la acele femei care nu au posibilitatea de acces a internetului si astfel pot fi alaturi tot mai mult.

In aceasta zi a dragostei doresc sa iti impartasesc din cateva lucruri minunate care se intampla aici pe Feminitate.

In primul rand – Feminitate a ajuns atat in media locala cat si in media nationala. Acest lucru ma emotioneaza in mod deosebit deoarece reporterul a fost cel care m-a sunat si cel mai important, Romania incepe sa ma cunoasca si sa afla ca exista o astfel de „meserie” care pur si simplu ofera sprijin femeilor in calatoria lor spre sanatate. Indiferent de alegerile, credintele, stilul de viata, de situatia financiara a celei care doreste sa primeasca acest sprijin.

In al doilea rand, am inceput sa organizez activitati pe Feminitate.

Prima activitate are loc azi in Cluj Napoca, la Cluj Community Center, si se intituleaza Fertilitatea ca sanatate feminina. Cu toate ca te anunt in ultima clipa, imi va face placere sa te vad. Te rog sa imi spui ca ai ajuns prin acest newsletter si vei primi o reducere de 25% (pretul final fiind de 30 lei).

Urmatoarea activitate incepe pe 8 martie si se intituleaza Atinge-ti pantecul – este un workshop care contine trei intalniri. Va fi prima parte dintr-o serie de workshopuri.

De asemenea, doresc sa organizez un Grup de sprijin pentru gravidute si un Grup de sprijin pentru cele care doresc sa ramana insarcinate.

Si nu in ultimul rand, imi ofer serviciile ca terapeuta in sanatate feminina si ca doula . Pentru ca meriti sprijin si sa fii sanatoasa.

Te astept cu drag sa te cunosc si sa iti fiu alaturi. Daca nu esti din Cluj (si nu poti ajunge aici) ai posibilitatea sa primesti Consiliere on-line sau sa organizam impreuna diverse activitati in orasul tau.

Iti doresc o (alta) zi plina de iubire

Be Sociable, Share!

2 comentarii la „Feminitate – activitati”

 1. Draga Andreea,
  Doresc din nou sa te felicit si ma bucur sa vad ca eforturile tale de a ajuta au roade.

  Ar fi minunat daca ai ajunge cu activitatile tale si in Timisoara.

  Sa ai o zi frumoasa!

  Moni

  1. Multumesc Moni pentru cuvintele calde. Si sa stii ca sunt in pregatiri pentru niste intalniri in Timisoara. Te voi anunta cand voi sti ceva concret. Numai bine

Comentariile sunt închise.