Prima aparitie in media locala

M-am intalnit cu Sebastian Secan in urma cu doua zile – o intalnire spontana, in „ultima clipa”. Asa ca in data de 1 februarie, am avut prima aparitie in media locala, in ziarul Adevarul de seara, Cluj.

Sebastian a ales sa se axeze doar pe parte meseriei mele ca doula,  s-a cam incurcat putin in informatii 🙂  – dar tinand cont ca subiectul este atat de nou si ca l-am „inundat” cu informatii,   s-a descurcat minunat in scrierea articolului.

Am fost incantata sa citesc parerea domnului doctor ginecolog Florin Stamatian, chiar daca aceasta parere subliniaza reticenta medicala. Eu am incredere ca lucrurile se vor schimba si in Romania, si ca acele femei care cauta sprijinul sufletesc si moral (in diferite momente ale vietii lor, nu numai in perioada sarcinii si a nasterii)  il vor putea primi in curand.

Multumesc Sebastian pentru acest articol

pentru citirea articolului se poate face zoom in pe fotografia atasata

Be Sociable, Share!

3 comentarii la „Prima aparitie in media locala”

  1. Felicitari, Andreea, pentru aparitia in ziar! Te admir pentru ce faci si iti doresc multa energie si rabdare cu sistemul 🙂

    Moni

  2. tin sa te felicit si eu chiar daca e putin mai tirziu iti doresc numai bine multa bafta si mult ,mult succes in tot ceea ce tiai propus.FELICITARI

Comentariile sunt închise.