Sa o ajutam pe Alexandra

Am primit in urma cu cateva momente un email de la o viitoare mamica, aflate intr-o situatie dificila. Te rog daca poti sa-ii oferi un ajutor sa o contactezi.

Buna ziua. Sunt Alexandra C. din Prahova. Sunt o viitoare mamica de 33 de ani foarte trista si ingrijorata.

Fetita noastra se va naste in aprilie. Desi ma pot considera norocoasa ca dupa mai multe sarcini pierdute am reusit ca pe aceasta sa o duc pana acum cu bine, sunt totusi foarte nelinistita din cauza situatiei grele in care ma aflu. Sotul meu a ramas fara servici iar eu am terminat de mult ajutorul de somaj. Am ales sa ne mutam la tara pentru a mai putea face economii si poate pentru o viata mai sanatoasa pentru copilul nostru. Dar acest an ne-a rezervat cateva surprize si astfel grija cea mai mare este ce ii voi putea oferi copilului meu macar atunci cand il voi aduce din maternitate. In fiecare zi grija noastra este ce punem pe masa si mai ales prioritate au vizitele la medic.

Mi-am descarcat sufletul aici pentru ca doresc sa fac apel la mamicile sau viitoarele mamici care au posibilitatea sa doneze cateva lucruri utile pentru un nou nascut. In sase luni si jumate de sarcina nu am cumparat decat o camasuta de noapte pentru bebe. Nu mi-e usor sa va scriu. Nu am fost niciodata in aceasta situatie dar avand in vedere ca noi nu avem absolut pe nimeni care ne poate intinde o mana de ajutor apelez cu speranta la ajutorul dv. Va multumesc pentru timpul acordat si am sa las aici un id de mess pentru cei care doresc sa faca un gest frumos: dinu.alexandra79

O zi buna

Be Sociable, Share!